Özellikler indirilebilir yazılım doğrulanmış kumar kuruluşları ücretli bahislerle oynarken

Basamaklı mekanizmalar video slotları Başarıbet ve karakteristik özellikler

Herkes, çevrimiçi kulüp, duydum böyle adlar, örneğin, “kademeli makaralar” , “Yuvarlanan makaralar” ve “Yuvarlanan makaralar”. Hepsi sağlıyor aynı oyun oynanışı.Kazanan kombinasyon yeni resimler edinmek ek ödül bir tur. Sıradan basari bet oluşturun oyuncu yalnız şans bir kazanma kombinasyonu her dönüşte. O etkinleştirir devrim ve izler aynı semboller aktif hatlar. Slotlar basamaklı (çığ, düşme vb.)) makaralar işlev farklı, sunma oyuncu şans başka ücretsiz hediye için. Şöyle gidiyor:

  • Sonuç olarak yuvarlak ortaya çıkar kazanan kombinasyon.
  • Piktogramlar bir kazanan kombinasyon silindi (ya dağılım) ve boş alanlar bırakmak.
  • Bu boş konumlar oluştur veya (düşme) yeni semboller .
  • Oyuncu kazançları alır eğer belirtilir resimler ek olarak oluşturun kârlı bir dizi kendi aranızda veya makaralar üzerindeki diğerleri piktogramlar ile.

Bu algoritma kazanan kombinasyonlar kazanana kadar çoğaltılır ödeme hatlarında inşa edilmesi durmayacak. Farklı adlara rağmen, tüm seçenekler işlev aynı prensipte. Yenilikçi bu tür oyun tanındı Gonzo’s Quest, üretildi NetEnt ve 2010’da dünyayı gördü.

Şöhret nedenleri kademeli makineler Basaribet

Müşteriler artık gerekli değil basit aç makaralar ve oluşturma için bekleyin kazanma kombinasyonu ödeme hatlarından biri.dinamik oyun akışı ve heyecan verici eğlence tarafından emülatörler, düşünceli grafik sunumu ile 3D animasyon ile başlangıç efektler ve bitirme algoritmalar oyunun karlılığını artırmak. Cascade Reels tamamen bu kriterleri karşılıyor. Gelişen karlı kombinasyonlar ve bu yeni simgelerle aynı anda dikkat çekmek ve alevlendirmek duygusal bileşen.Özellikle dalgalardan biri yardıma katkıda bulunacaksa büyük kazanma.

Kademeli makaralar fırsat verin sahip birden fazla ödül. oluştururken ödül kazanan kombinasyonlar arka arkaya birkaç kez ödül olabilir çok büyük miktar. Bazı geliştiriciler ekle çarpanlar ve katsayılar hangi önemli ölçüde arttı ödül.

RTP ve volatilite üzerindeki etki

Dalgalar sıklıkla etkisi yoktur kârlılık video slotları. İzin veriliyor başlat emülatörler ile ağırlıklı getiri göstergesi (daha büyük 97 %) veya yeterince önemsiz (daha az %94). Bağlantı yok ortaya çıkan semboller ve boyut beklenen getiri beklenmiyor.

Ancak, basamaklı makaralar artırma önemli miktarda kazanma olasılığı. Mekanik cihaz Başarı bet bunu sırasında yeniler ana dönüş. Sonuç olarak emülatörler ile kademeli mekanik genellikle dahil artan dağılım. çünkü makaralar haklı olarak başlat iki kez (veya daha fazla) aynı maliyet için.Bu anlamaya yardımcı olur kazanan kombinasyonlar yapamayacak ortaya çıkacak çok sık. çığ video slotları içindeki sistematiklikleri genellikle artık yok %25-30.